Skip Navigation LinksKonsulenter
Erfarne konsulenter

Erfarne konsulenter

I hverdagens forskellige opgaver er der ind imellem behov for ekspertviden, som den enkelte medarbejder eller organisation ikke besidder eller har ressourcer til.


Herigennem opstår behovet for en sparringspartner til ad hoc konsulentassistance opgaver

Kombinationen af et intensivt arbejde med produkterne, samt løsning af mangeartede problemstillinger, giver vores konsulenter en bred og eftertragtet viden. Denne viden tilbyder vi på timebasis - som konsulentassistance.

Vores 4D Systems afdeling har 100% fokus på udvikling og konsulentydelser, så vi kan fastholde den kvalitet som vores kunder forventer gennem stram projektledelse og styring.

Varigheden kan være 1 time, 1 uge, 1 måned eller med andre ord, hvad du har behov for.

Der er næsten ubegrænsede muligheder for, hvad konsulentassistance opgavemæssigt kan dække over. Så sidder du og tænker på, at noget måske kunne gøres smartere, nemmere og/eller hurtigere, er du meget velkommen til at kontakte os.

I søgeboksen i venstre hjørne på denne side kan du finde de produkter, hvor vi tilbyder konsulentassistance. Vælg det produkt, som du er interesseret i, for at se omfanget af vores ydelser eller besøg 4D Systems eget site.

Se også:

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn