Skip Navigation LinksKursus / Microsoft
Tekniske Microsoft kurser (MCP) i særklasse

Tekniske Microsoft kurser (MCP)

4D A/S er blandt de få firmaer i Danmark, der er autoriseret Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, hvilket betyder, at vi blandt andet opfylder de krav til viden og faciliteter, som Microsoft har stillet i forbindelse med levering af MCP kurser, tests og certificering.

Vi har hovedkontor og 10 moderne kursuslokaler på Amagertorv (Strøget) i hjertet af København, hvor vi afholder alle kursustyper. Firmakurser hos virksomheder kan vi afholde i hele Danmark.

Dygtige konsulenter og instruktører

Vores konsulenter holder et konstant højt niveau kva videreuddannelse primært i udlandet samt dagligt arbejde med produkterne. Faktisk er de så skarpe, at Microsoft ofte bruger os til Partner Readiness træning i partnerkanalen. Det er typisk i den nyeste teknologi på meget højt niveau målrettet mod certificering.

Lav aflysningsgrad og gratis hotline

Vi har kun fastansatte instruktører. Dette giver os høj stabilitet, vidensdeling, fleksibilitet, mulighed for udvikling af ny viden og nye kursusprodukter samt en lav aflysingsgrad.

Det betyder også, at du kan kontakte os efterfølgende i op til et år, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forhold til indholdet på det kursus, som du har deltaget på

Afholdelsesgaranti

Allerede fra to kursister, kan vi tilbyde afholdelsesgaranti på langt de fleste af vores kurser. Er datoen for kurset afgørende for dig, så kontakt os endelig og få en status på det forløb, du overvejer at deltage på.

På vores hjemmeside kan du desuden orientere dig efter kursusdatoer med en grøn prik. Det betyder nemlig, at der er afholdelsesgaranti på det. Du kan se en samlet liste over alle kurser med afholdelsesgaranti her.

Officielt Microsoft kursusmateriale

På vores tekniske MCP kurser benytter vi som udgangspunkt Microsofts nye digitale kursusmateriale (DMOC) samt Microsoft Labs Online.

DMOC og labs er tilgængeligt til de fleste af Microsoft standardkurser, og du kan under det enkelte kursus i sektionen "Kursusmaterialer" se, om der er DMOC og online labs til det kursus, du ønsker at deltage på. Læs mere om fordelene ved DMOC og online labs her.

Find dit næste kursus her

Er du interesseret i et Microsoft certificeringskursus indenfor Operativsystemer, Backoffice , Programmering, eller Online services, så kan du finde dit produkt i søgeboksen i venstre hjørne på denne side.

Pakketilbud til dig, der skal MCSA certificeres

Med en 4D Karrierepakke, får du det optimale ud af undervisningen, og samtidig indeholder pakken en række værktøjer og ressourcer, som hjælper dig med at forberedelse til hver af de eksamener, som skal bestås for at opnå den certificering, du drømmer om. Læs mere om 4D Karrierepakken her.

HR services

Ved større uddannelsesprojekter kan vores kursusafdeling tilbyde - udover en stor og dokumenteret erfaring - en lang række services og værktøjer til HR afdelingen, da vi kører sådanne projekter konstant. Vi har beskrevet disse under HR services.

Arbejd strategisk med IT-kompetenceudvikling

Uddannelse og certificering af udviklere og IT-fagfolk kan bidrage til at give virksomhederne tillid til, at medarbejderne har de rette færdigheder til at få det maksimale ud af virksomhedens investeringer i eksisterende og nye teknologier.

Som Microsoft Learning Partner, kan vi kan rådgive virksomheder i, hvordan de kan benytte Microsofts uddannelses- og certificeringsstruktur i arbejdet med at sikre den rette viden, synliggøre karrieremuligheder og fastholde dygtige medarbejdere. Læs mere om mulighederne her.

Quick links

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn