Skip Navigation LinksKursus / Office kurser
Office kurser i særklasse

Office kurser

4D Konsulenterne er eksperter i Microsoft Office kurser, og er ikke bange for at sige, at vores instruktørteam nok er Danmarks bedste og mest rutinerede.

Danmarks største på Office kurser

Det er måske også derfor, at vi er Danmarks største leverandør af Office kurser målt på antal kurser, kursister, instruktører, omsætning samt bredde og dybde af vores kursusudbud. Dette både på åbne skemalagte kurser og lukkede firmahold.

Fastansatte instruktører

Dette giver os høj stabilitet, vidensdeling, fleksibilitet, mulighed for udvikling af ny viden og nye kursusprodukter samt en lav aflysingsgrad, da den ikke er baseret på en kold og kynisk cost/benefit model, men derimod interne ressourcer og kundetilfredshed.

Det betyder også, at vores dør ikke er lukket, når kurset er slut. Du kan altid kontakte os efterfølgende, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forhold til det Office kursus, som du har deltaget på.

Kurser og materiale

Fra Office 2007 og frem er alle vores Office kurser udviklet omkring samme case og 100% modulopdelte, således at kurserne kan sammesættes på tværs af produkterne efter den enkelte kundes behov.

Kursustyper og beliggenhed

Vi har hovedkontor og 10 moderne kursuslokaler på Amagertorv (Strøget) i hjertet af København, hvor vi afholder alle kursustyper. Firmakurser hos virksomheder kan vi afholde i hele Danmark.

Kort og smart videoer til Microsoft Office

Tænk engang, hvis vi på 60 sekunder kan lære dig noget, der vil gøre dit arbejde i Office mere effektivt, så prøv at forstille dig, hvad du - ligesom mange andre før dig - kan få ud af at få et rigtigt kursus hos os på en til to dage. Se Office videoer.

HR services

Vores dokumenterede erfaring med såvel store som små uddannelsesprojekter er ligeså omfattende som vores referenceliste. Læs mere om vores HR services.  


 

Quick links

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn