Skip Navigation LinksKursus / Office kurser
Office kurser i særklasse

Office kurser i særklasse

4D A/S er eksperter i Microsoft Office kurser, og er ikke bange for at sige, at vores instruktørteam nok er Danmarks bedste og mest rutinerede.

Danmarks største på Office kurser

Det er måske også derfor, at vi er Danmarks største leverandør af Office kurser målt på antal kurser, kursister, instruktører, omsætning samt bredde og dybde af vores kursusudbud. Dette både på åbne skemalagte kurser og lukkede firmahold.

Vi har hovedkontor og 10 moderne kursuslokaler på Amagertorv (Strøget) i hjertet af København, hvor vi afholder alle kursustyper. Firmakurser hos virksomheder kan vi afholde i hele Danmark.

Kurser og materiale

Fra Office 2007 og frem er alle vores Office kurser udviklet omkring samme case og 100% modulopdelte, således at kurserne kan sammensættes på tværs af produkterne efter den enkelte kundes behov.

Kurser i særklasse og gratis hotline

Vi benytter udelukkede fastansatte instruktører på vores Office kurser. Dette giver os høj stabilitet, vidensdeling, fleksibilitet, mulighed for udvikling af ny viden og nye kursusprodukter samt en lav aflysingsgrad.

Det betyder også, at du kan kontakte os efterfølgende i op til et år, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forhold til det Office kursus, som du har deltaget på.

Tilfredshedsgaranti

For os er det altafgørende, at du er tilfreds med dit kursus. Hvis du, mod forventning, har nogle kritikpunkter i forbindelse med kurset, så henvend dig til instruktøren eller kursusadministrationen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dine behov.

Kan vi ikke løse udfordringen, og er der faglig rimelighed i din utilfredshed, garanterer vi, at du får en kompensation – enten i form af et nyt kursus eller pengene retur.

Derfor er vi dit sikre valg.

Afholdelsesgaranti

Allerede fra to kursister, kan vi tilbyde afholdelsesgaranti på langt de fleste af vores kurser. Er datoen for kurset afgørende for dig, så kontakt os endelig og få en status på det forløb, du overvejer at deltage på.

På vores hjemmeside kan du desuden orientere dig efter kursusdatoer med en grøn prik. Det betyder nemlig, at der er afholdelsesgaranti på det. Du kan se en samlet liste over alle kurser med afholdelsesgaranti her.

HR services

Ved større uddannelsesprojekter kan vores kursusafdeling tilbyde en lang række services og værktøjer til HR afdelingen, som gør arbejdet med uddannelsesplanlægning og visitering lettere. Vi har beskrevet disse under HR services.

​​​​

Quick links

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn