Skip Navigation LinksKursus
It-kurser i Office, Adobe og MCP (tekniske Microsoft kurser)

IT-kurser i særklasse

Leder du efter en kursusleverandør, der kan sparre og skalere sine løsninger til at matche dine behov dynamisk, så er 4D A/S dit sikre valg.

Hos 4D udbyder vi kurser fra grundlæggende IT til dyb teknisk træning inden for Microsofts forskellige teknologier. Vi leverer både åbne kurser, firmakurser og specialtilrettede kurser - fra en enkel kursist til 1000 brugere, der skal administreres, visiteres og uddannes.

Vi har kun fastansatte instruktører, og derfor kan vi tilbyde sparring med vores dygtige undervisere og konsulenter, som står klar til at rådgive om de rette kurser - hvad enten der er tale om én person eller afklaring for en hel virksomhed.

Find dit kursus

Vores kurser kan overordnet opdeles i tre kategorier, og ønsker du at læse mere om vores services inden for de forskellige produktkategorier, så klik dig videre her. Ønsker du at søge efter et konkret kursus, så klik på søgeboksen øverst til venstre.

HR services

Ved større uddannelsesprojekter kan vores kursusafdeling tilbyde - udover en stor og dokumenteret erfaring - en lang række services og værktøjer til HR afdelingen. Vi har beskrevet disse under HR services.

Kursustyper

Vi kan tilbyde åbne kurser, firmakursus og specialkurser - du kan under kursustyper læse mere om, hvilke(t), der vil passe jer bedst.

Praktiske oplysninger

Tilmelding? Betaling? Rabat? Beliggenhed? Mulighed for overnatning? Aflysning? Priser? Information om alt det og meget mere finder du under praktiske oplysninger.​

Kursus links

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn