4D - Midt i byens hjerte4D Konsulenterne er en uafhængig danskejet IT-virksomhed, der blev etableret i 1991. Vi bor i hjertet af København og beskæftiger i dag 45 medarbejdere.

Vores kompetenceområder er kurser, test og certificering, konsulentydelser samt udvikling af systemer i produkter fra Microsoft og Adobe.

Vi har et af Danmarks største udbud af IT-Kurser.

Læs mere om os her.

  


 

 

Gratis seminarer – bliv klogere på SharePoint, Power BI og Azure

Vi tilbyder endnu en gang gratis seminarer i samarbejde med Microsoft. Vi oplever, at der er stor efterspørgsel på viden og kompetencer inden for både Azure, SharePoint og Power BI og tilbyder derfor tre seminarer, der kan hjælpe dig med at skabe overblik over de forskellige muligheder og samtidig inspirere dig - kvit og frit.

Se mere på www.4d.dk/seminar  
 


 


Academy


​Vil du være IT Specialist

med stærke og relevante kompetencer?

 

4D Academy tilbyder dig modulopbyggede specialist-uddannelser, der typisk strækker sig over 2-4 måneder med 10-23 kursusdage afhængigt af, hvilken uddannelse du vælger. Du kan blive specialist indenfor SharePoint, Business Intelligence og snart også på Adobe.

 

Find din IT Specialist uddannelse i 4D Academy

 


--------------------------------------------------------------------

Se alle vores nyheder


Nyhedsbrev

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og løbende blive orienteret om nyheder, supertilbud, tips og tricks med videre.
  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn