4D - Midt i byens hjerte4D Konsulenterne er en uafhængig danskejet IT-virksomhed, der blev etableret i 1991. Vi bor i hjertet af København og beskæftiger i dag 45 medarbejdere.

Vores kompetenceområder er kurser, test og certificering, konsulentydelser samt udvikling af systemer i produkter fra Microsoft og Adobe.

Vi har et af Danmarks største udbud af IT-Kurser.

Læs mere om os her.

  


 

 

4D er nomineret til Microsoft Partner Award

Til titlen: Årets Learning Partner 2014.

Vi er stolte af igen at være nomineret til Årets Learning Partner af Microsoft! Det betyder, at Microsoft ligenu betragter os som en af de tre bedste uddannelses-udbydere i Danmark.
 
De kriterier, som Microsoft vægter i forbindelse med nomineringen er høj kundetilfredshed samt kontinuerlig  udvikling af nye Microsoft kurser, som er med til at sikre den nødvendige kompetenceudvikling hos kunder og partnere.
 
 


Academy


​Vil du være IT Specialist

med stærke og relevante kompetencer?

 

4D Academy tilbyder dig modulopbyggede specialist-uddannelser, der typisk strækker sig over 2-4 måneder med 10-23 kursusdage afhængigt af, hvilken uddannelse du vælger. Du kan blive specialist indenfor SharePoint, Business Intelligence og snart også på Adobe.

 

Find din IT Specialist uddannelse i 4D Academy

 


--------------------------------------------------------------------

Se alle vores nyheder


Nyhedsbrev

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og løbende blive orienteret om nyheder, supertilbud, tips og tricks med videre.
  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn