4D - Midt i byens hjerte4D Konsulenterne er en uafhængig danskejet IT-virksomhed, der blev etableret i 1991. Vi bor i hjertet af København og beskæftiger i dag 45 medarbejdere.

Vores kompetenceområder er kurser, test og certificering, konsulentydelser samt udvikling af systemer i produkter fra Microsoft og Adobe.

Vi har et af Danmarks største udbud af IT-Kurser.

Læs mere om os her.

  


 

 

Bestil kurser i januar og kom en tur i biffen

Kom godt fra start i det nye år med spændende videreuddannelse og benyt samtidig muligheden til at invitere en af dine kære en tur i biffen. I øjeblikket kører vi et tilbud, hvor du får 2 stk. biografbilletter, når du bestiller et kursus hos os i januar måned. Billetterne kan indløses i alle Nordisk Film Biografer.
Du skal blot skrive ”biografbilletter” i emnefeltet, når du tilmelder dig kurset, så sender vi dig straks 2 billetter. Tilbuddet gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Kontakt os for at høre mere om tilbuddet  


Academy


​Vil du være IT Specialist

med stærke og relevante kompetencer?

 

4D Academy tilbyder dig modulopbyggede specialist-uddannelser, der typisk strækker sig over 2-4 måneder med 10-23 kursusdage afhængigt af, hvilken uddannelse du vælger. Du kan blive specialist indenfor SharePoint, Business Intelligence og snart også på Adobe.

 

Find din IT Specialist uddannelse i 4D Academy

 


--------------------------------------------------------------------

Se alle vores nyheder


Nyhedsbrev

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og løbende blive orienteret om nyheder, supertilbud, tips og tricks med videre.
  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Google+
  • Følg os på LinkedIn