Kursus i søgeoptimering (SEO) kursus

 • Hjem
 • Andet
 • SEO
 • Kursus i søgeoptimering (SEO) kursus

Det lærer du

Ønsker du mere synlighed på internettet, kommer du ikke uden om søgeordsoptimering (SEO). På dette kursus lærer du, hvordan du overhaler dine konkurrenter og kommer til tops i søgemaskinerne.

Med et kursus i søgeordsoptimering (SEO) lærer du, hvordan du søgeordsoptimerer din hjemmeside eller webshop, så du får bedre placeringer i Google. På kurset gennemgår vi de væsentligste parametre, der har direkte indflydelse på din placering. Du lærer at finde de rette søgeord og tilpasse indholdet på din side herefter. Derudover gennemgår vi din sides teknik, så Google finder den attraktiv og giver dig helt konkrete tips til, hvordan du skaffer de nødvendige indgående links til din side, der kan give dig et løft.

I kursusmaterialet er der inkluderet flere eksempler fra dagligdagen, hvilket sikrer, at både begyndere og let-øvede får en god forståelse for materialet.

Kurset kombinerer på fornemmeste vis teori og praksis, så du løbende under kurset får mulighed for at arbejde med jeres egen side. Den praksisnære undervisning sker under kyndig supervision af vores dygtige underviser, der gerne giver feedback på lige netop dine udfordringer.

Det får du

Før kurset
 • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.
På kurset
 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
 • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
 • Et kursusmateriale, som du efterfølgende kan bruge som opslagsværk.
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.
 • Et kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer.
Efter kurset
 • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
 • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Få det optimale ud af kurset

Kurset henvender sig både til dig, der kender lidt til SEO, men har brug for flere værktøjer til at blive endnu bedre, men også til dig, der står overfor at skulle i gang med opgaven. Underviseren har mere end 10 års erfaring med søgeordsoptimering og tilpasser indholdet efter dit niveau.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på 33 14 71 44, undervisning@4d.dk eller via chatten her på siden. Vi glæder os til at se dig herinde!

Kursusindhold

Forståelse for Google
Inden vi bliver mere konkrete, skaber vi en forståelse for, hvordan Google og søgerobotten fungerer. Du lærer, hvordan indeksering foregår, og hvilke kriterier Google rangerer en side ud fra.

Find de gode søgeord
Via en række værktøjer får du adgang til at se lokale og globale søgetendenser. Du får viden om antal søgninger på givne søgeord og gode tips til at finde dem med mindst mulig konkurrence, så du hurtigere kan komme til tops.

Teknisk optimering
Vi gennemgår de tekniske tiltag, der sikrer fundamentet for en SEO-venlig side. Vi tager udgangspunkt i lige netop din side, så undervisningen bliver så praksisnær, som muligt.

Onsite optimering
Du lærer at tilpasse indholdet på en given underside til de søgeord, du ønsker at blive fundet på. Du får en køreklar plan, så du efterfølgende kan gå hjem og tilpasse al jeres indhold.

Offsite optimering
SEO er meget mere, end blot det der foregår på din side. I arbejdet med at sikre gode placeringer, kommer du ikke udenom indgående links. Du får gode tips og tricks til at sikre en høj autoritet og får lov at trække på underviserens mere end 10 års erfaringer.

Google My Business
Driver du en lokal virksomhed og/eller har fysiske butikker, kan du sikre en højere synlighed på lokale søgninger.

Rich Snippets
Udvidede uddrag kan gøre dine søgeresultater mere iøjefaldende. Har du fx mange gode anmeldelser? Få vist dine stjerner i Googles søgeresultat.

RankBrain
RankBrain er en del af Googles algoritme, der afgør, hvor din side placeres på et givent søgeresultat, og er et af de vigtigste parametre. Vi gennemgår Googles RankBrain og sørger for at kvalitetssikre dit indhold til fremtiden.

Værktøjer
En række værktøjer kan gøre dit arbejde med søgeordsoptimering markant nemmere. Få bl.a. information om dine konkurrenters SEO-arbejde, dine aktuelle placeringer på tværs af 100 søgeord og hvilke tiltag, du skal igangsætte for at få den hurtigste effekt.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21
1160 København K
Kursusindgang
Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.00 - 16.30 (Indgang for kursister i Læderstræde åbner 8.30) 
Tirsdag: 08.30 - 16.30
Onsdag: 08.30 - 16.30
Torsdag: 08.30 - 16.30
Fredag: 08.30 - 16.30

 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K