Operations Manager (SCOM) kurser

Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) er en del af Microsoft Systems Center. Med SCOM kan du, gennem en simpel management konsol: Implementere, konfigurere, styre og overvåge operationer, tjenester, enheder og applikationer af mange systemer inden for en organisation.

Vi har mange års erfaring med Systems Center kurser  på højt teknisk niveau og vi kan tilbyde dig solide og kompetencegivende kurser i Operations Manager (SCOM).

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Operations Manager (SCOM) kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit Operations Manager (SCOM) kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Operations Manager (SCOM) kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser Operations Manager (SCOM), hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Operations Manager (SCOM) kurser.

Vi kan også tilbyde Operations Manager (SCOM) Workshopssom er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K