System Center kurser

Hold styr på din IT – på tværs af miljøer og platforme - med System Center. Simplificer implementeringen, konfigurationen, styringen og overvågningen af din infrastruktur og virtualiseret softwaredefineret datacenter, samtidig med at du øger fleksibilitet og ydeevne.

Vi har mange års erfaring med Systems Center på højt teknisk niveau og kan tilbyde dig solide og kompetencegivende kurser i System Center .

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit System Center kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit System Center kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard System Center kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser System Center , hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige System Center kurser.

Vi kan også tilbyde System Center Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K