Facebook

R kurser

Microsoft R er en forbedret distribution af R (Open Source Project). Microsoft R Open er en komplet platform til statistisk analyse og datalogi, som er gratis at downloade og bruge. R er sproget til data analytikere, der arbejder med Big Data. R er relativ let at lære, og giver en naturlig og udtryksfuld form for dataanalyse proces. At arbejde med R er en interaktiv oplevelse, der tilskynder til eksperimentering, og udforskning. Funktionaliteten af R lever i pakker, som er en samling af R funktioner, data og kompileret kode. Udviklere kan nemt udvide R ved at tilføje deres egne pakker og funktioner. Det er derfor meget sandsynligt at du, uanset dit område af interesse, kan finde R-pakker, der vil give mening for dig. Derudover er R kendt for sin store styrke i at kunne visualisere data.

Vi er specialister i at afholde R kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit R Open kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit R kursus.

Find dit R kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard R Open kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i R Open, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige R Openkurser.

Vi kan også tilbyde R Open Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K