AZ-101 Microsoft Azure Integration and Security kursus

 • Hjem
 • Cloud
 • Azure
 • AZ-101 Microsoft Azure Integration and Security kursus

Det lærer du

Microsoft har udviklet 4 stk en-dags kurser der forbereder dig til certificeringen som Microsoft Azure Integration and Security, eller videre til certificeringen som Azure Administrator.

Microsofts en-dags kurser er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Dette 4 dags kursus i Azure er en samling af de 4 enkeltstående kurser til dig, der vil have det fulde overblik til en god pris.

AZ-101T01 Migrate Servers to Azure

AZ-101T02 Implementing and Managing Application Services

AZ-101T03 Implement Advanced Virtual Networking

AZ-101T04 Secure Identities

Efter de fire dage vil du være i stand til at forstå og arbejde med Azure teknologier indenfor områder som Migrering af Virtuelle maskiner til Azure, arbejde med applicationer, konfigurer advancerede netværks settings og sikring af brugere og deres rettigheder.

Dette kursusforløb er på visse områder en overbygning til AZ-100 forløbet og introducerer nogle nye teknologier som gør dig i stand til at optimerer og sikre de ressourcer som du ligger ud i Azure.

Det får du

Før kurset
 • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.
På kurset
 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
 • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
 • Et kursusmateriale, som du efterfølgende kan bruge som opslagsværk samt et opgavesæt, der understøtter kurset.
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.
 • Et kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer.
Efter kurset
 • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
 • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.
Kurset bliver afholdt på dansk, men vi benytter Microsofts digitale materiale (DMOC), som er på engelsk.
Du vil efterfølgende have adgang til materialet både online og lokalt. I tilfælde af at Microsoft laver en ny version af kursusmaterialet, vil du automatisk få adgang til det. Derudover vil du have adgang til øvelser via Microsoft Labs Online i 180 dage i alt, og du kan derfor fortsætte eller starte forfra på en øvelse hjemmefra, under eller efter kurset, alt efter behov.

Få det optimale ud af kurset

Dette Azure kursus indgår som en del af vores samlede udbud af kurser til Cloud. Det vil være en fordel for dig, hvis du har kenskab til operativsystemer, virtualisering, cloud infrastruktur, storage og netværk.

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K