AZ-300 Microsoft Certified Azure Solutions Architect kursus

 • Hjem
 • Cloud
 • Azure
 • AZ-300 Microsoft Certified Azure Solutions Architect kursus

Det lærer du

Microsoft har udviklet 5 kurser der forbereder dig til certificeringen som Microsoft Azure Architect Technologies, eller videre til certificeringen som Azure Solutions Architect Expert.

De nye Microsofts kurser er af en varighed på 0.5 eller 1 dag, kurset er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Dette kursus i Azure er en samling af de 5 enkeltstående kurser til dig, der vil have det fulde overblik til en god pris

AZ-300T01-A: Deploying and Configuring Infrastructure

AZ-300T02-A: Implementing Workloads and Security

AZ-300T03-A: Understanding Cloud Architect Technology Solutions

AZ-300T04-A: Creating and Deploying Apps

AZ-300T06-A: Developing for the Cloud

Efter de 5 kurser vil du være i stand til at rådgive virksomheder i hvordan de kan flytte resurser som netværk, data og virtualisering til skyen på en sikker og skalerbar måde, du kommer også til at berører omkostnings beregning som en samlet pakke for en cloud implementering.

Det får du

Før kurset
 • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.
På kurset
 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
 • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
 • Et kursusmateriale, som du efterfølgende kan bruge som opslagsværk samt et opgavesæt, der understøtter kurset.
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.
 • Et kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer.
Efter kurset
 • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
 • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Kurset bliver afholdt på dansk, men vi benytter Microsofts digitale materiale (DMOC), som er på engelsk.

Du vil efterfølgende have adgang til materialet både online og lokalt. I tilfælde af at Microsoft laver en ny version af kursusmaterialet, vil du automatisk få adgang til det. Derudover vil du have adgang til øvelser via Microsoft Labs Online i 180 dage i alt, og du kan derfor fortsætte eller starte forfra på en øvelse hjemmefra, under eller efter kurset, alt efter behov.materialet både online og lokalt. I tilfælde af at Microsoft laver en ny version af kursusmaterialet, vil du automatisk få adgang til de

Få det optimale ud af kurset

Dette Azure kursus indgår som en del af vores samlede udbud af kurser til Cloud. Kurset er et Arkitekt kursus, og som så, så forventes det at deltagere på kurset kommer med den fornødne tekniske baggrundsviden inden for Azure Administration, Azure Udvikling og DevOps.

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Relaterede kurser
AZ-301: Microsoft Azure Architect Design

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K