Facebook

Enterprise Mobility Suite (EMS) kurser

  • Hjem
  • Cloud
  • Enterprise Mobility Suite (EMS)

Med Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) kan du styrer sikkerheden på dine mobile IOS, Android og Windows enheder.

Vi er specialister i Cloud kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) kurser, der løfter dine IT-kompetencer.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) kursus.

Vores kursuscenter på Strøget, i centrum af København, har 10 funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdsrum og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS), hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) kurser.

Vi kan også tilbyde Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K