MS-500 Microsoft 365 Security Administration kursus

Det lærer du

Microsofts nye en dags kurser er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Tager man de 4 kurser med en samlet længde på 4 dage, leder de op imod en certificering som Microsoft 365 Certified Security Administrator Associate.

MS-500T01 - Managing Microsoft 365 Identity and Access

MS-500T02 - Implementing Microsoft 365 Threat Protection

MS-500T03 - Implementing Microsoft 365 Information Protection

MS-500T04 - Administering Microsoft 365 Built-in Compliance

Efter de 4 dage vil du være i stand til at konfigurer og administrer sikkerhed i dit Microsoft 365, du vil være i stand til at administrere bruger adgang til data både internt og eksternt, konfigurere indstillinger til beskyttelse imod vira og malware, beskytte data i relation til gældende regler for deling af følsomme informationer og foretage søgninger efter data i Admin Logs og eDiscovery.

Det får du

Før kurset
  • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.

På kurset
  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
  • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
  • Adgang til Microsofts digitale kursusmateriale (DMOC) samt Microsoft Labs Online.
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.

Efter kurset
  • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
  • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Kurset bliver afholdt på dansk, men vi benytter Microsofts digitale materiale (DMOC), som er på engelsk. På kurset bliver der stillet en Surface tablet til rådighed, som kan anvendes til læsning af materialet. Du vil efterfølgende have adgang til materialet både online og lokalt. I tilfælde af at Microsoft laver en ny version af kursusmaterialet, vil du automatisk få adgang til det. Derudover vil du have adgang til øvelser via Microsoft Labs Online i 180 dage i alt, og du kan derfor fortsætte eller starte forfra på en øvelse hjemmefra, under eller efter kurset, alt efter behov.

Få det optimale ud af kurset

For at få det bedste ud af kurset er det en fordel hvis du har erfaring med operativsystemer, Active Directory og grundlæggende viden om Office 365

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K