MS-200 - Planning and Configuring a Messaging Platform kursus

 • Hjem
 • Cloud
 • Office 365
 • MS-200 - Planning and Configuring a Messaging Platform kursus

Kursusmål

Mange virksomheder er enten rykke I skyen eller overvejer at gøre det, men der er også en del der ikke kan rykke alle resurser ud I skyen, hvis du er en af dem der stadig skal have din on-prem Exchange server men også gerne vil bruge nogle af funktionaliteterne I skyen (enten Azure eller Office 365) så vil du på dette kursus både lære om konfiguration af Exchange Server men også hvordan den kan fungerer sammen med resurser I skyen.

Microsofts nye en dags kurser er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Tager man de 3 kurser (med en samlet længde på 6 dage) leder de op imod testen Planning and Configuring a Messaging Platform, eller videre til certificeringen som Messaging Administrator Associate

MS-200T01 - Understanding the Modern Messaging Infrastructure

MS-200T02 - Managing Client Access and Mail Flow

MS-200T03 - Managing Messaging High Availability and Disaster Recovery

Efter de seks dage vil du have en forståelse for hvordan mail systemer er bygget op i moderne virksomheder som har mail systemer både on-prem og i skyen, du vil kunne planlægge hvordan brugere bliver godkendt og hvordan beskeder bliver routet igennem systemet, du vil også få en forståelse for hvordan man bedst opnår High Availibility på mail systemerne.

Deltagere

For at få det bedst ud af dette kursus er det en fordel hvis du i forvejen har erfaring med Server, Active Directory, Netværk, Azure og Microsoft 365.

Kursusmateriale

Før kurset
 • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.

På kurset
 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
 • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
 • Adgang til Microsofts digitale kursusmateriale (DMOC) samt Microsoft Labs Online.
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.

Efter kurset
 • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
 • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Kurset bliver afholdt på dansk, men vi benytter Microsofts digitale materiale (DMOC), som er på engelsk. På kurset bliver der stillet en Surface tablet til rådighed, som kan anvendes til læsning af materialet. Du vil efterfølgende have adgang til materialet både online og lokalt. I tilfælde af at Microsoft laver en ny version af kursusmaterialet, vil du automatisk få adgang til det. Derudover vil du have adgang til øvelser via Microsoft Labs Online i 180 dage i alt, og du kan derfor fortsætte eller starte forfra på en øvelse hjemmefra, under eller efter kurset, alt efter behov.

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Hvad siger vores kunder om os?

Se vores google reviewsPå Google Bussiness har vi en score på 4,8 af 5 fordelt på 174 reviews

Se vores facebook Reviews

På Facebook har vi en score på 4,9 af 5 fordelt på 110 reviews

 

 

Se alle vores reviews 

 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21
1160 København K
Kursusindgang
Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.30 - 15.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag: 08.30 - 15.30
Fredag: 08.30 - 15.30

 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K