Flow kurser

Med Microsoft Flow kan du i sandhed ”Work Smarter Not Harder”. Her kan du automatisere arbejdsgange mellem dine programmer, apps og tjenester. Du kan synkronisere filer, få beskeder, indsamle data og meget mere. Flow tilbyder automatisering af arbejdsgange og forretnings processer på Microsoft Power Platformen (PowerApps, Power BI og Flow) og de tjeneste som Dynamics 365 og Office 365 bygger på den platform.

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig relevante Flow kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Flow kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 moderne kursuslokaler og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Flow kursus her og book din dato allerede i dag.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K