MD-101 - Managing Modern Desktops kursus

Det lærer du

Sidder du i en virksomhed hvor man ikke vil begrænse brugerne i hvilke muligheder de har for at arbejde med firma data så skal du se på dette kursus. Vi skal gennemgå divers muligheder for at administrer Windows 10 men ikke kun som en firmaejet enhed men også hvis brugerne vil bruge deres egen private PC med Windows 10 til at tilgå firmadata.

Microsofts nye en dags kurser er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Tager man de 3 kurser (med en samlet længde på 5 dage) leder de op imod testen Managing Modern Desktops, eller videre til certificeringen som Modern Desktop Administrator Associate

MD-101T01 - Deploying the Modern Desktop

MD-101T02 - Managing Modern Desktops and Devices

MD-101T03 - Protecting Modern Desktops And Devices

Efter de fem dage vil du have en forståelse for hvordan man kan udrulle og styre Windows 10 i en moderne virksomhed hvor ikke alle PC’er er meldt ind i et on-prem domain, du vil kunne konfigurere politikker i skyen der styre alle dine enheder incl. mobile, du vil kunne styre hvem der kan logge på hvor, hvordan og hvilke typer data de har adgang til.

Det får du

Før kurset
  • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.

  • På kurset
  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
  • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
  • Adgang til Microsofts digitale kursusmateriale (DMOC) samt Microsoft Labs Online.
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.

Efter kurset
  • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
  • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Få det optimale ud af kurset

For at få det bedste ud af kurset er det en fordel hvis du har erfaring med klient operativsystemer, netværk og Active Directory

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21
1160 København K
Kursusindgang
Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.00 - 16.30 (Indgang for kursister i Læderstræde åbner 8.30) 
Tirsdag: 08.30 - 16.30
Onsdag: 08.30 - 16.30
Torsdag: 08.30 - 16.30
Fredag: 08.30 - 16.30

 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K