MD-101 - Managing Modern Desktops kursus

Det lærer du

Microsofts nye en dags kurser er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Tager du de 3 kurser (med en samlet længde på 5 dage) leder de op imod testen Managing Modern Desktops, eller videre til certificeringen som Modern Desktop Administrator Associate

MD-101T01 - Deploying the Modern Desktop

MD-101T02 - Managing Modern Desktops and Devices

MD-101T03 - Protecting Modern Desktops And Devices

Efter de fem dage vil du have en forståelse for hvordan man kan udrulle og styre Windows 10 i en moderne virksomhed hvor ikke alle PC’er er meldt ind i et on-prem domain, du vil kunne konfigurere politikker i skyen der styre alle dine enheder incl. mobile, du vil kunne styre hvem der kan logge på hvor, hvordan og hvilke typer data de har adgang til.

Det får du

Før kurset
  • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.

  • På kurset
  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
  • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
  • Adgang til Microsofts digitale kursusmateriale (DMOC) samt Microsoft Labs Online.
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.

Efter kurset
  • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
  • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Få det optimale ud af kurset

For at få det bedste ud af kurset er det en fordel hvis du har erfaring med klient operativsystemer, netværk og Active Directory

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K