LinkedIn kurser

LinkedIn er et socialt netværk med en businessvinkel. Det er udbredt i hele verden og har 250+ millioner brugere. LinkedIn anvendes derfor flittigt af mange virksomheder, og hvis din virksomhed ikke allerede er synlig og aktiv på LinkedIn, vil det være en god ide at komme i gang nu. Du kan bruge LinkedIn til at rekruttere nye medarbejdere, til at brande af din virksomhed eller til at markedsføre dine produkter og meget mere. På din LinkedIn virksomhedsside kan du lave en generel beskrivelse af dit firma, hvor du præsenterer jeres kerneværdier og jeres kompetencer. Du kan oprette fængende beskrivelser af de produkter og/eller services, som din virksomhed tilbyder. På din virksomhedsside kan du yderligere beskrive, hvordan din virksomhed er som arbejdsplads – på den måde markedsfører du også din virksomhed over for eventuelt kommende medarbejdere. Derudover kan du her lave statusopdateringer, som brugere kan kommentere på, dele eller ”synes godt om” – ligesom på Facebook. LinkedIn-brugere har mulighed for at løbende at følge netop din virksomhed på LinkedIn, og alt det du deler på din virksomhedsside. Dine følgere kan også anbefale dine produkter/services, ”like” dine opdateringer eller godkende dine kvalifikationer. Hvis personer ”liker” eller anbefaler noget fra din LinkedIn-side, gøres alle i personens netværk opmærksomme på det.

Vi er specialister i LinkedIn og kan derfor tilbyde dig relevante kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 moderne kursuslokaler og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit kursus her og book din dato allerede i dag.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K