Microsoft Azure Infrastructure as a Service (IaaS)

  • Hjem
  • Cloud
  • Azure
  • Microsoft Azure Infrastructure as a Service (IaaS)

Indhold

Microsoft Azure platformen udgør et stærkt alternativ til egen drift og traditionel hosting. Vores instruktører er begejstrede over mulighederne, og derfor har vi lavet et kort introduktions-seminar på 3 timer.
Kom og bliv klog på, hvad Microsoft Azure skaber af nye muligheder for din virksomhed bl.a. i forhold til virtuelle servere, lagring, scalability og availability.

På seminaret vil du få en introduktion til Microsoft Azure: Infrastructure as a Service (IaaS). Du ser, hvordan man opretter og konfigurerer Microsoft Azure virtuelle maskiner (VM) og forbinder dem med din infrastruktur via virtuel networks. Vi demonstrerer Microsoft Azure Active Directory, og viser dig, hvor nemt det er at migrere til og fra skyen.

Efter seminaret vil du:
  • Kende forskel på IaaS, PaaS og SaaS
  • Have et overordnet overblik over funktionaliterne i IaaS
  • Have set hvordan du konfigurer simple virtuelle maskiner og netværk samt opkobler dem til dit eget netværk.

OBS! Dette seminar giver dig en overordnet introduktion til mulighederne med Microsoft Azure IaaS. Hvis du ved, at du skal til at arbejder med Microsoft Azure, så kig i stedet på vores 2-dages Microsoft Azure kursus, som indeholder mere vide samt masser af praktiske øvelser så du kan bruge det, du har lært, med det samme og arbejde videre med Microsoft Azure hjemme i din virksomhed.

Målgruppe

Dette Azure seminar er baseret på en eller flere af vores hands-on Azure kurser som igen er en del af vores samlede udbud af Cloud kurser og er til dig, der overvejer om Azure IaaS er noget for din virksomhed.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K