Sådan sikrer du virksomhedens data i skyen

Indhold

Velkommen til en spændende formiddag i selskab med 4D A/S.
Kom og find ud af, hvordan du arbejder sikkert i skyen med Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS). På seminaret fortæller vi, hvordan du sikrer virksomhedens data, når det kommer i skyen og hentes på et stort antal forskellige devices.

Gennem en konkret case og livedemo viser vi dig, hvordan du løser de store forretningsmæssige udfordringer, der kan opstå i takt med, at medarbejdere bliver mere fleksible og får adgang til data fra flere mobile devices.

Dette Enterprise Mobility Suite (EMS) seminar er baseret på en eller flere af vores hands-on Enterprise Mobility Suite (EMS) kurser som igen er en del af vores samlede udbud af Cloud kurser

Seminarindhold

Udfordringer med at arbejde sikkert i skyen. Hvad er det, der gør ondt?

  (EMS Generelt)
  De løsninger, vi har i dag, giver mulighed for at kunne arbejde hvor som helst, med hvad som helst og når som helst. Hvilke udfordringer giver dette, når vi ikke længere kun befinder os bag virksomhedens trygge firewall, og data er noget, vi kun deler internt?

Få styr på identiteten og selvbetjening

  (Azure AD Premium)
  Vores brugernavn og adgangskode giver os adgang til store mængder data og informationer. Men hvad gør vi, når vi lige pludselig har glemt vores password eller skal have adgang til data, som er ekstra følsomt? Hvordan kan vi håndtere dette?

Dokumenter: Hvor er alle mine fortrolige informationer?

  (Azure Rights Management)
  Mange har prøvet at sende en mail med dokumenter, der ikke var tiltænkt modtageren, eller set ansatte gå ud af døren med forretningskritisk data efter endt ansættelse.
  Hvordan forhindrer du personer i at tage fortrolige eller følsomme data med sig og frigive det til konkurrenter eller offentligheden i en uendelig strøm?

Hvem har set min smartphone?
  (Intune)
  En af vores mest værdifulde genstande i dag er vores personlige devices. De er med os hele tiden, og vi anvender dem både til personligt brug, men også til at klare vores forretning.

  Mængden af virksomheds-apps er stigende, og vi tager det som en selvfølge at kunne anvende dem til at læse og kommentere information, sende mails, se regnskabstal osv.

  Hvordan kan vi som virksomhed håndtere og sikre ansattes private devices og hjælpe i stedet for at kontrollere?

Opsummering: Det er et spændende og farligt sted derude
  Få hjælp og træning fra 4D.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K