Facebook

Arbejd strategisk med IT-kompetenceudvikling

Uddannelse og certificering af IT-fagfolk kan bidrage til at give virksomhederne tillid til, at medarbejderne har de rette færdigheder til at få det maksimale ud af virksomhedens IT-investeringer. Og en uddannelseskultur med fokus på løbende læring og kontinuerlig faglig udvikling, holder ikke alene medarbejdere på forkant med den teknologiske udvikling, men understøtter medarbejdertilfredshed og bidrager til klare karriereperspektiver.

Microsoft uddannelse og certificering hjælper virksomhedsledere til at opbygge højtydende teams, som gør det muligt for organisationer at vokse og være konkurrencedygtige.

4D kan rådgive jer 

Som Microsoft Learning Partner er vi godkendte til at levere Microsofts officielle kurser og certificeringer. Det kræver bl.a. at vores instruktører selv besidder den nyeste viden og de seneste certificeringer inden for deres fagområde.
Det betyder også, at vi kan rådgive virksomheder i, hvordan de kan benytte Microsofts uddannelses- og certificeringsstruktur i arbejdet med at sikre den rette viden, synliggøre karrieremuligheder og fastholde dygtige medarbejdere. 

Værdien af uddannelse og certificering

Synliggør hvad dine IT-folk kan

Uddannelse og certificering kan hjælpe med at synliggøre de tekniske færdigheder og den viden, dine IT-folk har,  og som skal til, for at holde din virksomhed kørende.

86% af IT ansættende ledere giver IT certificering en medium til høj prioritet, når de leder efter nye medarbejdere. *

73% af IT-chefer mener, at det er vigtigt at teste efter træning for at bekræfte vidensudbyttet.* 
 
Få det maksimale ud af jeres IT-teknologi

Et uddannet og certificeret personale er mere effektivt, fuldfører flere projekter til tiden, inden for budgettet, med færre fejl og med mindre nedetid.

De 3 bedste fordele, som ledere tilskriver at have certificerede it-medarbejdere, er:

 • Bedre kunne forstå nye eller komplekse teknologier

• Mere produktive IT-folk

• Mere indsigtsfuld opgaveløsning

 

Invester i dine medarbejdere

Fasthold dine dygtige medarbejdere ved at skabe en kultur, som understøtter en karriere i vækst gennem løbende læring. Og demonstrer vækst via certificering.

• Løbende læring og certificering holder dine medarbejdere på forkant med den teknologiske udvikling.

• Øg medarbejdernes tilfredshed og reducer medarbejderomsætningen ved at skabe en arbejdsplads, der understøtter en karriere i vækst via Microsoft uddannelse og certificering. 

Tag os med på råd - det er ganske gratis!

En vigtig faktor for en succesfuld gennemførelse af et uddannelsesprojekt - store som små - er den grundlæggende planlægning, som lægger fundamentet for resten af projektet.

Hos 4D har vi stor erfaring med afgrænsning, klarlægning og målrettelse af uddannelsesopgaver. Dette under hensyntagen til forventninger, udbytte, kvalitet og sund økonomi. Det er ganske gratis, så hvorfor ikke tage os med på råd?

Ring 3314 7144 eller skriv til os på undervisning@4d.dk.

  

 *86% Kilde: CompTIA, Employer Perceptions of IT Training and Certification, Jan 2011)

*73% Kilde: International Technology Adoption Workforce Issues- CompTIA (May 2013)

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K