Microsoft Software Assurance (SA) vouchers

Hvis din virksomhed har en Microsoft Software Assurance aftale, har du og dine kollegaer mulighed for at deltage på gratis certificeringskurser hos 4D A/S via de uddannelses kuponer/vouchers, som I har modtaget fra Microsoft. 

Hvor mange kursusdage har du?

Antallet af kursusdage, som du har til rådighed, afhænger af jeres Software Assurance aftale og antallet af forsikrede licenser på henholdsvis Front- og Backoffice produkterne. Du kan på denne side selv se, hvor mange kursusdage, du som Software Assurance kunde har til din rådighed. 

MCP kurser i særklasse

4D A/S er blandt de få firmaer i Danmark, der er autoriseret Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions (Microsoft Gold CPLS). Du kan læse mere om, hvorfor vi mener, at vores MCP kurser er i særklasse. 

Hvilke kurser kan SA anvendes til?

Kursusdagene kan anvendes til alle MCP kurser. Det kan være inden for fx Microsoft Windows Server, Exchange, SQL Server - se dem alle på denne side. 

Hvilke seminarer kan SA anvendes til? 

Som noget nyt har har du og dine kollegaer nu mulighed for at bruge SA vouchers til afholdelse af opgraderingsseminarer til Office 2010, Office 2013, Windows 8 eller Windows 8.1.

Seminarene kan afholdes enten os eller jer og skal minimum bestå af 4 sessioner. Hver session afregnes med en SA voucher. 
 
Kontakt os for mere information på 3314 7144 eller undervisning@4d.dk.

Hvordan aktiverer du dine SA vouchers?

For at vi kan tilmelde dig til et kursus, skal du blot foretage tilmeldingen til et kursus og i kommentarfeltet angive din e-mail adresse, samt dit SA voucher-nummer.

 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips & tricks for både Office/Adobe kurser og Microsoft tekniske kurser og certificeringer.

Kontaktoplysninger

Amagertorv 21
1160 København K