Facebook

Office kurser

Hos 4D A/S er vi specialister i Microsoft Office, og hos os kan du altid få rådgivning til valg af det rigtige kursus. Når du køber et åbent skemalagt kursus, som ovenstående, får du både afholdelses- og tilfredshedsgaranti samt adgang til vores hotline service, hvis du skulle have spørgsmål efter kurset. 

Høj kvalitet og stort udbytte

Vi er Danmarks største udbyder af B2B Office kurser og vores team af fastansatte og certificerede konsulenter har stor erfaring med både træning og konsulentarbejde i Office, hvilket er din sikkerhed for høj kvalitet og stort udbytte hver gang.

Kurser i hele landet

Vores kontor ligger i København K, hvor vi også har 10 moderne kursuslokaler. Derudover kommer vi rundt i hele landet i forbindelse med opgaver og virksomhedskurser for vores kunder.  

Individuelle kurser eller virksomhedskurser

Hos os kan du tage et enkelt kursus til det individuelle kompetenceløft eller få trænet hele organisationen med virksomhedskurser efter den metode, der passer jer bedst. I større projekter kan vi tilbyde IT-træning med Change Management

Office 365 og Modern Workplace productivity

Vi er Microsoft Modern Workplace Productivity partner, hvilket bl.a. kan være relevant for organisationer, der skal eller er i gang med et Office 365 projekt

 

Se alle vores Office kurser

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K