• Konsulenter

Konsulenter

Vores konsulenter besidder en stor viden om og erfaring med de produkter, som vi arbejder med. Vi kan tilbyde konsulentassistance på timebasis, fast pris eller med klippekort. Du kan læse mere om vores priser på vores side omkring priser og estimater på konsulentydelser.

Som udgangspunkt kan vi tilbyde konsulentassistance i alle de produkter, vi afholder kurser i.

Opgaverne kan være alt fra opbygning af skabeloner, grafer, dashbords, automatisering med VBA, Power BI løsninger, installering og optimering af servere on-premis eller Azure, programmering i C# og meget meget mere.

Vi kan også tilbyde decideret systemudvikling. Sidder du med en god idé eller et oplæg til et nyt system, kan du altid få et uforpligtende møde med en af vores erfarne konsulenter. Efter mødet modtager du et tilbud med forslag til en projektplan. Projekttilbuddet kan derefter bruges som beslutningsgrundlag for, om der er et realistisk forhold mellem den estimerede tid/pris og behovet for systemet.

 Vi kan bl.a. tilbyde konsulentydelser i Excel, Word, SharePoint, PowerApps, Access, Outlook, Project, PowerPoint, Databasedesign, Office-pakken, VBA Programmering, Office 365, SQL Server, Business IntelligenceAzure, .NET, EMS, Exchange Server, Hyper-V, PowerShell, Windows Server og Power BI.