• Konsulenter

Konsulenter

Vores konsulenter besidder en stor viden om og erfaring med de produkter, som vi arbejder med. Vi kan tilbyde konsulentassistance på timebasis, fast pris eller med klippekort.

Som udgangspunkt kan vi tilbyde konsulentassistance i alle de produkter, vi afholder kurser i.

Opgaverne kan være alt fra opbygning af skabeloner, grafer, dashbords, automatisering med VBA, Power BI løsninger, installering og optimering af servere on-premis eller Azure, programmering i C# og meget meget mere.

Vi kan også tilbyde decideret systemudvikling. Sidder du med en god idé eller et oplæg til et nyt system, kan du altid få et uforpligtende møde med en af vores erfarne konsulenter. Efter mødet modtager du et tilbud med forslag til en projektplan. Projekttilbuddet kan derefter bruges som beslutningsgrundlag for, om der er et realistisk forhold mellem den estimerede tid/pris og behovet for systemet.

 Vi kan bl.a. tilbyde konsulentydelser i Excel, Word, SharePoint, PowerApps, Access, Outlook, Project, PowerPoint, Databasedesign, Office-pakken, VBA Programmering, Office 365, SQL Server, Business IntelligenceAzure, .NET, EMS, Exchange Server, Hyper-V, PowerShell, Windows Server og Power BI.

 

Få en uforpligtende samtale

Uanset dit behov, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale om løsning, økonomi og tidsplaner.

 

   +45 33 14 71 44

   info@4d.dk 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

Amagertorv 21
1160 København K