Konsulentydelser i Enterprise Mobility Suite (EMS)

4D har stor erfaring med Enterprise Mobility Suite og tilbyder konsulentydelser på timebasis leveret af vores certificerede konsulenter.

I vores moderne verden er det blevet mere og mere vigtigt at have styr på hvem der har adgang til data, hvorfra de har adgang til data, og hvordan vi kan tilbagekalde og monitorere adgangen til data.

Microsoft EMS er en samling af værktøjer til ­­­at styre dine brugere og data i skyen. Vi kan tilbyde assistance til Azure Active Directory og sikkerhedsfunktioner som MFA og PIM, Microsoft Intune og funktioner som Enrollment, Konfigurationspolitikker og Software deployering (også fra Office 365). Vi du have styr på dit data, uanset hvor det er i verden, kan vi også hjælpe med Azure Information Protection til kryptering og adgangsbeskyttelse af dokumenter og mails.

Da EMS er en samlet pakke af værktøjer kan det være lidt besværlig at finde rundt i, hvad der er hvad, og hvad de forskellige værktøjer kan bruges til, men er du først kommet i gang, finder du hurtigt ud af, hvor uundværligt EMS kan være i en cloud-baseret verden.

Få en uforpligtende samtale

Uanset dit behov, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale om løsning, økonomi og tidsplaner.

 

   +45 33 14 71 44

   info@4d.dk 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K