Automatiser Power BI med Automate og Apps kursus

Kursusmål

Power BI er et stærkt værktøj i forhold til at indsamle, analysere og visualisere virksomhedens data og udarbejde informative dashboards. Power BI er en del af Microsoft Power Platform, som blandt andet omfatter Power Automate og Power Apps, og ved at udnytte den stærke integration mellem disse produkter kan du løfte dine Power BI løsninger til det næste niveau .

Vi har derfor lavet dette 1-dags kursus, hvor du vil få både et overblik samt en introduktion til alle dine muligheder for at integrere Power Automate og Power Apps i dine Power BI løsninger.

I Power Automate kan du blandt andet automatisere arbejdsgange mellem dine programmer, apps og tjenester. Du kan synkronisere filer, få beskeder, eksportere data og meget mere.
Med Power Automate kan du for eksempel overvåge afvigelser i kritiske nøgletal og automatisk starte en proces, der informerer om dette.

I Power Apps kan du let udvikle applikationer, der giver adgang til organisationens data uanset dit device. Med Power Apps kan du udvikle applikationer uden at have en baggrund som udvikler, da der kræves ingen eller minimal kode for at udvikle smarte løsninger. Med integrationen af Power Apps i Power BI er det blandt andet muligt at implementere write back i dine rapporter og dashboards, som åbner en helt ny dimension i dine løsninger i forhold til for eksempel budgettering og forecasting.


Da vi allerede kan tilbyde Automatiser i Windows med Power Automate for Desktop (3 dage), Automatiser med Power Automate (3 dage), Power Apps grundlæggende (3 dage) og Power Apps udvidet (3 dage) er det vigtigt, at du ser dette kursus som et startkursus til Power platformen med udgangspunkt i Power BI.

Deltagere

Dette Power BI kursus indgår som en del af vores samlede udbud af Business Intelligence kurser og henvender sig til analytikere, controllere eller lignende roller, der skal arbejde med mere avanceret analyse af data.

Det forventes, at du i forvejen har deltaget på vores Analyser og Visualiser med Power BI kursus eller deltaget på Power BI Data Analyst Academy (tidligere Power BI User specialist) eller har en tilsvarende viden. Derudover skal du bare møde op, frisk og fuld af spørgelyst, og så lover vi dig en rigtig god kursusoplevelse

Kursusmateriale

Før kurset
 • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.
På kurset
 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
 • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
 • Adgang til Microsofts digitale kursusmateriale (DMOC) samt Microsoft Labs Online.*
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.
 • Et kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer.
Efter kurset
 • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
 • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Kursusindhold

Modul 1 – Introduktion til Power platformen

Der er mange værktøjer der giver mening at kende i Office 365 power platformen. I dette modul vil du kort blive introduceret til nogle af disse værktøjer. Power Automate, som findes i en cloud version og en desktop version. Power Apps som er en online app. Du vil i dette modul blive præsenteret for disse ved en kort gennemgang.

Følgende emner vil blive gennemgået:
 • Blive introduceret for Power Apps
 • En kort introduktion af Power Automate i skyen
 • En kort introduktion til Power Automate for desktop
 • Bliv introduceret til hvordan Power Automate i cloud og på desktop hænger sammen
 • Få illustreret hvordan disse værktøjer hænger sammen med Power Bi

Modul 2– Brug PowerApps i Power BI rapporter

I dette modul lærer du hvordan du kan en Power Apps formular i en Power BI rapport, og derved bruge Power Apps til at læse og opdatere Power BI. F.eks. ved at bruge Power Apps til at lave en formular til at tilføje og gennemse kommentarer i rapporten. Det er normalt ikke muligt at opdatere data i Power BI direkte; men Power Apps og Write Back er en mulig løsning på denne problematik. Denne funktionalitet kan udnyttes i mange sammenhænge, f.eks. også anvendt til budgettering/forecastning.

Følgende emner vil blive gennemgået:
 • Opret en Power Apps formular i en Power BI rapport
 • Bind en Power Apps formular sammen med data fra Power BI’s datamodel
 • Indsæt Power BI Tiles i en Power Apps formular

Modul 3 – Automatiser Power BI med Power Automate

Data alerts i Power BI er ret begrænsede i deres funktionalitet, men hvis dette kombineres med Power Automate, udvides mulighederne ganske gevaldigt. I dette modul bliver du introduceret for de basale dele af Power Automate og hvordan du kan udløse dine flow gennem elementer i en Power BI rapport. Du vil også blive introduceret for den visual i Power BI der kan arbejde med Power Automate, f.eks. hvis du vil sende mails direkte fra en Power BI rapport.

Følgende emner vil blive gennemgået:
 • Lav data alerts i Power BI
 • Start flow via Power BI alert (Data driven alert)
 • Start Flow via Power BI Scorecard (Goals)
 • Opdater data med Power Automate
 • Brug Power Automate Visual

Hvad siger vores kunder om os?

Se vores google reviewsPå Google Bussiness har vi en score på 4,8 af 5 fordelt på 256 reviews

Se vores facebook Reviews

På Facebook har vi en score på 5 af 5 fordelt på 162 reviews

 

 

Se alle vores reviews 

 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K
Kursusindgang
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.30 - 15.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag: 08.30 - 15.30
Fredag: 08.30 - 15.30

 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K