Power Platform kurser

Microsoft Power Platform giver dig alle muligheder for at være innovativ, da du kan oprette apps med en effektiv peg-og-klik-metode. Du behøver derfor ikke at være udvikler for at lave spændende apps, der skaber værdi i den datadrevne organisation. Power Platformen samler dine data i én datamodel, forbinder flere hundrede datakilder og kan oprette forbindelse til dine lokale data. 

  • Power BI - opnå indsigt i dine data og præsenter dem med intuitive interaktive dashboards i realtid. 
  • PowerApps - opbyg visuelle flotte apps, der kører på alle enheder og er tilpasset din virksomheds behov. Og alt sammen uden at du skriver nogen som helst kode.
  • Flow - oplev effektiviteten ved automatisering inden for de applikationer, du bruger hver dag, takket være tæt integration med SharePoint, OneDrive for Business, og Dynamics 365

Vi er specialister i Office 365 og Business Intelligence og kan derfor tilbyde dig relevante Power Platform kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Power Platform kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 moderne kursuslokaler og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Power Platform kursus her og book din dato allerede i dag.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K