Facebook

OneDrive for Business kurser

  • Hjem
  • Office
  • OneDrive for Business

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle OneDrive for Business kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit OneDrive for Business kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdslokaler, og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit OneDrive for Business kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne OneDrive for Business kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i OneDrive for Business, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige OneDrive for Business kurser.

Vi kan også tilbyde OneDrive for Business Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K