• Hjem
  • Workshops

Workshops

Vi kan tilbyde målrettede workshops, hvor forløb, indhold og varighed bliver aftalt, individuelt, mellem jer og en af vores erfarne konsulenter. En workshop vil typisk tage udgangspunkt i jeres data, og vi vil arbejde med konkrete opgaver fra jeres dagligdag.

Indholdet i workshoppen afspejler derfor jeres virksomheds helt specifikke behov. En workshop er en stærk og effektiv måde at samle et team eller en afdeling omkring en fælles opgave - fx i forbindelse med indføring af ny teknologi eller nye arbejdsmetoder i jeres virksomhed. Efter en workshop er alle på samme spor og kan trække i en fælles retning - mod et fælles mål.

Prisen for en workshop er fast pr dag og inkluderer den standardtid, som instruktøren skal bruge til forberedelse af indholdet på workshoppen. Hvis vi, inden kursusstart, skal udvikle et specielt kursusmateriale til jer eller hvis vi skal sætte os ind i komplicerede datamodeller, programmer, løsninger eller andre opgaver, der tager tid - så kan der komme et tillæg til den angivne dagspris. Dette vil vi naturligvis oplyse om - og få accept på - inden vi går i gang.

Vores workshops afholdes – som udgangspunkt - hos jer, men vi kan afholde den hos os mod et tillæg for lokale og forplejning.

Hvis I finder det interessant med en workshop for jer - og fordi workshops er så unikke fra en virksomhed til en anden - vil vi anbefale, at I kontakter os for en uforpligtende samtale.

 

Hvad siger vores kunder om os?

Google reviews

På Google Bussiness har vi en score på 4,8 af 5 fordelt på 256 reviews

Trustpilot

På Trustpilot har vi en score 4,8 af 5 fordelt på 220 reviews

Se alle vores Reviews på Facebook

På facebook har vi en score på 5 af 5 fordelt på 162 reviews

Læs alle vores reviews/anmeldelser