VBA kurser

Visual Basic for Applications (VBA) giver dig mulighed for at styre processerne i Office. VBA er til dig - den rutinerede bruger - der ønsker at skrive kode til automatisering og specialtilpasning af dine Office programmer, for derigennem af kunne løse opgaverne mere effektivt, brugervenligt og med en højere kvalitet.

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle VBA kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit VBA kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit VBA kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne VBA kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i VBA, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige VBA kurser.

Vi kan også tilbyde VBA Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K