Facebook

Business Intelligence kurser

Business Intelligence (BI) er processen, hvor man tager rådata og bearbejder dem, så de kan anvendes til at understøtte effektive beslutninger både på strategisk og operationel niveau. Vi kan lære dig hele eller dele af processen herunder dataindsamling, databehandling, analyse og rapportering (visualisering). 

Business Intelligence (BI) har været et af vores unikke fokusområder i mange år og vi er idag dem, der afholder flest Business Intelligence (BI) kurser i Danmark. Vi tilbyder kurser i Business Intelligence (BI) både til dig, der arbejder med analyse og rapportering og til dig, der skal kunne implementere, udvikle og vedligeholde ETL løsninger og datamodeller i en Enterprise BI løsning.

Vi er specialister i at afholde Business Intelligence (BI) kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Business Intelligence (BI) kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit Business Intelligence (BI) kursus.

Find dit Business Intelligence (BI) kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Business Intelligence (BI) kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Business Intelligence (BI), hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Business Intelligence (BI)kurser.

Vi kan også tilbyde Business Intelligence (BI) Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K