Windows Server kurser

Vi har mange års erfaring med Windows Server og træning på højt teknisk niveau og vi kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Windows Server kurser, der giver dig det kompetence løft, så du har brug for.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Windows Server kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit Windows Server kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Windows Server kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Windows Server, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Windows Server kurser.

Vi kan også tilbyde Windows Server Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K