PowerApps kurser

Microsoft PowerApps giver dig mulighed for at bygge apps, der giver adgang til organisationens data uanset dit device og det bedste er, at du ikke engang behøver ikke at være udvikler for at lave smarte løsninger. Du kan bygge PowerApps uden at kunne programmere, og det er på den måde det perfekte værktøj til superbrugeren. Det er som at lave en præsentation i PowerPoint og krydre med makroer som i Excel. PowerApps kan præsentere data fra en bred vifte af kilder som fx SharePoint lister, Excel, Office365 og SQL-databaser. I skrivende stund findes der mulighed for at trække fra +160 forskellige kilder, og der kommer hele tiden flere til. Når du er klar, kan en PowerApp offentliggøres i løbet af sekunder, og du kan styre præcist hvem, som skal have adgang til den inden for din Office365 organisation.

Vi kan tilbyde dig en række Power BI relevante kurser afhængig af dit niveau, behov og ambition. Find dit kursus på denne side og book din dato inklusiv gratis hotline, afholdelses- og tilfredshedsgaranti allerede i dag. Skulle du være i tvivl kan og vil vi meget gerne rådgive dig, så du får valgt det helt rigtige Power BI kursus, så du effektivt kan varetage dine fremtidige opgaver.

Alle virksomheder har forskellige krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores standard Power BI kurser kun delvist de specifikke behov. Derfor tilbyder vi virksomhedstilrettede kurser i Power BI, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Power BI kurser. En workshop i Power BI er som et virksomhedskursus, men der tages udgangspunkt i jeres data og aktuelle opgaver. På denne måde får vi kombineret relevant og praktisk Power BI træning med faktisk løsning af eksisterende opgaver

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K