Facebook

Word kurser

Microsoft Word er verdens bedste tekstbehandlingsprogram og det er vigtigt at du mester Word. Næsten alt bliver i dag kommunikeret, ved at vi skriver tekster til hinanden. Med Word får du så uendelige mange og relevante muligheder for at arbejde med og behandle dine dokumenter - både alene eller i samarbejde med andre..

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Word kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Word kursus.

Vores kursuscenter på Strøget, i centrum af København, har 10 funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdsrum og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit Word kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Word kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Word, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Word kurser.

Vi kan også tilbyde Word Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K