Power Query kurser

Business Intelligence rapporter, der giver overblik og indsigt i virksomhedens data, bruges til både ledelses information (LIS) og beslutninger på operationel niveau.

Microsoft Power Query kan du bruge til at opbygge, bearbejde og forberede data i Power BI Desktop, Excel og SQL Server Analysis Services Tabular

Vi er specialister i at afholde Power Query kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Power Query kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 moderne kursuslokaler og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Power Query kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K