Facebook

Reporting Services SSRS kurser

SQL Server Reporting Services (SSRS) er det perfekte værktøj til at udvikle klassiske rapporter, der både kan udskrives og anvendes interaktivt med mulighed for filtrering af data med parametre, og navigation i data med drill down og drill through. SQL Server Reporting Services gør det muligt at udvikle rapporter baseret på en lang række forskellige datakilder som f.eks. Microsoft SQL Server databaser og data modeller i SQL Server Analysis Services (SSAS). Disse rapporter kan herefter nemt leveres i en række formater som f.eks. Excel og PDF. Rapporter udviklet med SQL Server Reporting Services gemmes på en central rapportserver og det er muligt at oprette faste leveringer af rapporter til medarbejdere i organisationen i form af e-mails eller i delte foldere og med den installerede web portal til administration er det muligt at administrere adgang til rapporter og foldere med rollebaseret sikkerhed.

Vi er specialister i at afholde Reporting Services (SSRS) kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Reporting Services (SSRS) kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit Reporting Services (SSRS) kursus.

Find dit Reporting Services (SSRS) kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Reporting Services (SSRS) kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Reporting Services (SSRS), hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Reporting Services (SSRS)kurser.

Vi kan også tilbyde Reporting Services (SSRS) Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K