Facebook

Udvikling kurser

Vi er specialister i at lære vores kunder at udvikle og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle udviklingskurser, der løfter dine IT-kompetencer i forhold til udvikling indenfor en bestemt teknologi eller disciplin.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit udviklingskursus.

Vores kursuscenter på Strøget, i centrum af København, har 10 funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdsrum og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit udviklingskursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard udviklingskurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i udvikling, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige udviklingskurser.

Vi kan også tilbyde udviklings workshops er som et virksomhedskursus og en konsulentydelse på en og samme tid.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K