Access kurser

Access er et brugervenligt værktøj, der bruges, til at oprette virksomhedsprogrammer (apps), enten ud fra skabeloner eller helt fra bunden. Med sine funktionsrige og intuitive designværktøjer kan Access hjælpe dig med at oprette flotte og meget funktionelle programmer på ganske kort tid.

Du kan bruge Visual Basic for Applications (VBA) til at automatisere forretningsprocesser og oprette mere brugbare formularer og rapporter. Integrer data mellem Access og andre apps ved at bruge forbindelsesbiblioteket i Access til at generere samlede billeder og indsigt i den velkendte Access-brugergrænseflade.

Du kan bruge Access egendatabase eller gemme dine data på en SQL Server eller Microsoft Azure SQL for at få forbedret driftspålidelighed og skalerbarhed, såvel som for at få stærk sikkerhed og langsigtede administrationsmuligheder.

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Access kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Access kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Access kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Access kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Access, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Access kurser.

Vi kan også tilbyde Access Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K