Facebook

Datamodellering og design kurser

Der ligger i de fleste organisationer en stor gevinst i at arbejde med data. Ikke blot den normale registrering og vedligeholdelse af driftsdata, men i den grad også analyser i forhold til beslutningsstøtte (Business Intelligence) og prædiktive analyser (Big Data).

Datamodellering og design har altid været vigtigt for fagfolk, men det bliver nu mere alle-mands-viden, og vi oplever en stigning i netop denne type af kurser. Det er godt, fordi hvis man ikke bruge Datamodellering og design er det som, at bygge et hus uden tegninger på et skævt fundament - det bliver værre og værre for hver etage, man udvider med.

Vi er specialister i at afholde Datamodellering og design kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Datamodellering og design kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit Datamodellering og design kursus.

Find dit Datamodellering og design kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Datamodellering og design kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Datamodellering og design , hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Datamodellering og design kurser.

Vi kan også tilbyde Datamodellering og design Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K