Facebook

Power BI kurser

Microsoft Power BI er en samling af værktøjer du kan bruge til effektiv dataanalyse og rapportering. Du kan tilgå data fra en lang række forskellige datakilder, forberede og tilrette dine data samt oprette og dele rapporter både lokalt, på internettet og på mobile enheder. Med dashboards kan du levere 360-graders indsigt i data og understøtte virksomhedens beslutninger på alle niveauer, lige fra ledelsesinformation (LIS) til operationelt niveau.

Vi er specialister i at afholde Power BI kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Power BI kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit Power BI kursus.

Find dit Power BI kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Power BI kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Power BI, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Power BI kurser.

Vi kan også tilbyde Power BI Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K