Office 365 kurser

4D A/S er specialister i Office kurser og har i mange år været Danmarks suverænt største udbyder af Office kurser til virksomheder og organisationer. Vi kan naturligvis tilbyde dig det samme koncept og udbud af gennemarbejdede og funktionelle kurser til Office 365. Vi har en stærk fokus på brugerne i en ny digital verden uanset om det er ledelse, IT eller slutbrugere. På den moderne arbejdsplads er der høje forventninger til de enkelte medarbejdere, og vi udvikler løbende nye kurser, uddannelser og services der, på bedste vis, klæder dig på til fremtidens arbejdsplads.

Med vores unikke læringskoncept vil vi være med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Office 365 kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Office 365 kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Office 365 kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Office 365, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Office 365 kurser.

Vi kan også tilbyde Office 365 Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K