Facebook

Integration Services SSIS kurser

SQL Server Integration Services (SSIS) anvendes til data migration opgaver. SSIS er et centralt værktøj i enterprise business intelligence løsninger til at håndtere den ofte meget omfattende ETL process (Extract, Transform, Load) som kopierer data fra virksomhedens transaktionssystemer, som f.eks. ERP og CRM, til et centralt data warehouse, hvor data renses og konsolideres. Med SSIS kan hele processen, der kopierer data kildesystemer til et data warehouse og opdaterer data modeller udviklet med SQL Server Analysis Services (SSAS) automatiseres.

Vi er specialister i at afholde Integration Services (SSIS) kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Integration Services (SSIS) kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit Integration Services (SSIS) kursus.

Find dit Integration Services (SSIS) kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Integration Services (SSIS) kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Integration Services (SSIS) , hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Integration Services (SSIS) kurser.

Vi kan også tilbyde Integration Services (SSIS) Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K