Facebook

Azure kurser

Microsoft Azure åbner op for mange muligheder i skyen, hvad enten du arbejder med databaseadministration, infrastruktur og drift eller med udvikling af services og apps.

Vi er specialister i Cloud kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Azure kurser, der løfter dine IT-kompetencer.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Azure kursus.

Vores kursuscenter på Strøget, i centrum af København, har 10 funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdsrum og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit Azure kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Azure kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Azure, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Azure kurser.

Vi kan også tilbyde Azure Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K