• Hjem
  • Bliv User Specialist med en Academy uddannelse

Bliv User Specialist med en Academy uddannelse

”Self-service” konceptet vinder frem på mange fronter og niveauer, fordi du, der bedre end nogle andre, forstår dine data og budskaber - selv kan skabe de mest korrekte resultater. Og dette endda hurtigt og effektivt!

Vi har udviklet vores User Specialist uddannelser med det formål at give dig den nødvendige specialistviden, indenfor et specifikt område eller en teknologi, så du, effektivt, selvstændigt og målrettet, kan løse dine opgaver i den moderne datadrevne organisation.

Teori forankres bedst, når det bruges i praksis

En User Specialist uddannelse består af en række af vores standardkurser, som vi har sammensat på den rigtige måde, over den rigtige periode og krydret med den ånd, der kommer, når en gruppe af dedikerede og motiverede mennesker sætter sig sammen for at lære et emne over en længere periode.

Afhængigt af hvilken User Specialist uddannelse, du vælger, vil denne typisk vare mellem 8-10 dage, fordelt over ca. 2 måneder. Vi forventer, at du arbejder aktivt med det tillærte mellem modulerne. Kombinationen af et længere målrettet kursusforløb og muligheden for at arbejde aktivt med den nye viden i praksis, har vist sig at være yderst effektiv.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage - men det er vigtigt at du læser alt om uddannelsen, inden du tilmelder dig, så du er helt sikker på, at du har de nødvendige forudsætninger for at du kan få det fulde udbytte af uddannelsen.

Se alle vores Academy User Specialist uddannelser

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K