PowerShell kurser

Windows PowerShell er en kommando-shell - designet specielt til systemadministratorer i Windows. PowerShell indeholder en interaktiv prompt samt et scripting-miljø, der kan anvendes hver for sig eller i kombination. PowerShell er bygget oven på .NET Framework Common Language runtime (CLR) og .NET Framework, og accepterer og returnerer .NET Framework-objekter. Windows PowerShell introducerer begrebet cmdlet (udtalet "command-let"), som er et enkeltfunktions kommandolinjeværktøj med en funktion, der er indbygget i shell’en. Du kan bruge hver enkelt cmdlet separat, men deres sande værdi kommer frem, når du bruger dem i kombination til at udføre komplekse opgaver.

Vi har mange års erfaring med Windows Server kurser  på højt teknisk niveau og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle PowerShell kurser, der giver dig det kompetance løft, så du har brug for.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit PowerShell kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit PowerShell kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard PowerShell kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i PowerShell, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige PowerShell kurser.

Vi kan også tilbyde PowerShell Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K