Facebook

SQL kurser

SQL er en forkortelse for Structured Query Language og er et programmeringssprog designet og udviklet til at håndtere data i relationelle databaser i database systemer som Microsoft SQL Server og ORACLE. Sproget omfatter en lang række funktioner til forespørgsler, redigering af data, oprettelse og redigering af objekter og adgang til data. Den mest udbredte anvendelse er i forbindelse med udtræk – og redigering af data. I vores store udbud af kurser i SQL og Business Intelligence tager vi udgangspunkt i Transact-SQL (T-SQL), som er Microsofts dialekt af SQL. Dette anvendes af alle applikationer, som f.eks. egenudviklede systemer, Access, Excel eller Power BI Desktop, der skal arbejde med data i en Microsoft SQL Server database.

Vi er specialister i at afholde SQL kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit SQL kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit SQL kursus.

Find dit SQL kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard SQL kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i SQL, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige SQLkurser.

Vi kan også tilbyde SQL Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K