Facebook

Excel kurser

For mange er Microsoft Excel verdens bedste kontorprogram - og det er ikke uden grund. Excel kan alt, hvad du har behov for i relation til klassiske regnearksfunktionaliteter - og så bare så meget mere. Excel omfatter blandet andet en udvidet intelligens, som lærer dine mønstre at kende og organiserer dine data for at spare dig tid. Du kan oprette regneark ud fra brugervenlige indbyggede skabeloner eller ud fra dine egne skabeloner, og udføre beregninger med moderne formularer. Du kan bruge diagrammer og grafer, til at præsentere dine tal og data på overbevisende måder, ved at bruge formatering, minidiagrammer og tabeller. Du kan let lave prognoser med et enkelt klik for at forudse tendenser. Med Visual Basic for Applications (VBA) kan du styre processen i Excel, så dine regnearksløsninger bliver mere effektive, brugervenlige og af højere kvalitet.

De fleste, der arbejder med tal, elsker Excel, men det betyder ikke, at de bruger Excel optimalt og det er her, at 4D A/S kommer ind.

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Excel kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Excel kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Excel kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Excel kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Excel, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Excel kurser.

Vi kan også tilbyde Excel Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K