• Hjem
  • Hvem er 4D Academy ApS?

Hvem er 4D Academy ApS?

4D Academy ApS er en dansk kursus- og konsulentvirksomhed, der blev etableret i 2023.

Vi er 22 fastansatte på vores kontor og kursuscenter på Kejsergade 2 i centrum af København. Leder du efter en samarbejdspartner, som kan være med hele vejen, altid har fokus på dig og det bedste resultat, og som kan skalere løsningerne til dig og din virksomheds behov, så er 4D Academy det sikre valg.

Fokus er på brugerne

Vi har fokus på brugerne i den nye digital verden uanset om det er ledelse, IT eller slutbrugere. Der er store forventninger til de enkelte medarbejdere, og vi udvikler løbende nye produkter og services, der på bedste vis, klæder dem på til fremtidens arbejdsplads.

Vores services

Rådgivning

Vores rådgivning dækker bredt: Fra hvordan man får succes med Office 365 og kommer i gang med modern workplace, dataanalyse med Power BI til valg af det rette kursus, der bedst understøtter de kommende opgaver. Kontakt os endelig, fortæl om jeres behov - stort som småt - så kommer vi med et bud på, hvordan vi kan hjælpe.

 

IT-træning/kurser

Hos os kan du få IT-træning, der går fra grundlæggende Office effektivitet, samarbejde i Office 365, til dyb teknisk viden i fx Azure, SQL Server, Visual Studio herover Business Intelligence og Power BI. Vi kan kombinere en lang række træningsformer fx hands-on, seminarer, webinarer, video, Self-study til den optimale løsning i et givet projekt.

 

Tests/Certificering

4D Academy ApS tilbyder ikke længere certificeringer.

 

Konsulentydelser

Vores konsulenter besidder en stor viden om og erfaring med de produkter, som vi arbejder med. Vi kan tilbyde konsulentassistance på timebasis, fast pris eller med klippekort. Vi mange års erfaring med at levere konsulentydelser. Vi hjælper med både små opgaver fra 1 time til store opgaver på 500+ timer.

Vores mission

Det er vores mission at skabe fokus på det faktum, at systemerne aldrig bliver bedre end de brugere, der betjener dem. Der er desværre en lang tradition for, at projekterne stopper, når systemerne kører på fine nye maskiner, men før brugerne er blevet klædt ordentlig på til at anvende dem.
 
Det vil vi ændre på, og vi er godt hjulpet på vej af den digitale transformation, empowering employees, modern workplace, potentialet i fornyet samarbejdsproduktivitet og behovet for at kunne tiltrække de nye og topeffektive digitale medarbejdere.

Kontakt os

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, vil jeg gerne invitere dig til at prøve det eller til en uforpligtende dialog, da jeg er ganske sikker på, at vi kan hjælpe, og at du ikke bliver skuffet.

Med venlig hilsen,
Morten Baron, Uddannelsesansvarlig.

COVID-19 forholdsregler

Hos 4D Academy ApS har vi implementeret en række forholdsregler for at sikre dig - som kursist - bedst muligt. Senest opdateret 15. marts 2022

Læs mere her

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K
Kursusindgang
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K
Åbningstider
Mandag: 08.30 - 15.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag: 08.30 - 15.30
Fredag: 08.30 - 15.30

 

Vi samarbejder med

 

 

 

4D A/S støtter Red Barnets arbejde    Vi støtter WWF Verdensnaturfonden          Vi er et CO2 neutralt website

Nej tak til reklamer     Miljøvenlig pakning         GDPR