Facebook

Teams kurser

Med Microsoft Teams har din virksomhed mulighed for at rykke jeres samarbejdsværktøjer op i en ny division. Teams giver dig og dine kolleger mulighed for at kommunikere hurtigt og struktureret - og deling af dokumenter og tidsplaner kun er få klik væk. Teams bygger i en vis udstrækning på de kendte principper og teknologier, såsom chat og videokonferencer - men favner og samler dem på en helt ny måde. Et Team er et virtuelt, men afgrænset projektrum, hvor et team - som fx kunne være en projektgruppe eller en afdeling - kan dele information.

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Teams kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Teams kursus.

Vores kursuscenter på Strøget, i centrum af København, har 10 funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdsrum og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit Teams kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Teams kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Teams, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Teams kurser.

Vi kan også tilbyde Teams Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K