Teams kurser

Velkommen til Danmarks største udbud af kurser i Teams og Office 365. Når du booker dit Teams kursus hos os, får du adgang til vores unikke kursuskoncept.

Læs mere om Teams

Teams

Med Microsoft Teams har din virksomhed mulighed for at rykke jeres samarbejdsværktøjer op i en ny division. Teams giver dig og dine kolleger mulighed for at kommunikere hurtigt og struktureret - og deling af dokumenter og tidsplaner kun er få klik væk. Teams er en del af Office 365 og bygger i en vis udstrækning på de kendte principper og teknologier, såsom chat og videokonferencer - men favner og samler dem på en helt ny måde. Et Team er et virtuelt, men afgrænset projektrum, hvor et team - som fx kunne være en projektgruppe eller en afdeling - kan dele information.

Vi er specialister i Office kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Teams kurser, der passer til dit niveau og dine behov og ambitioner. Vores mål er at sikre dig det højeste udbytte af dit Teams kursus.

Et Teams kursus hos 4D A/S er ikke bare et kursus. Det er en læringsoplevelse, der er pakket ind i en række services, der er designet med henblik på at du får det maksimale ud af dit Teams kursus.

Find dit Teams kursus her og book en plads - allerede i dag.

Ovenstående kurser i Teams er åbne, skemalagte Teams kurser. De har et fastlagt indhold som er beskrevet, i detaljer, inde på det enkelte Teams kursus.

At kurserne er åbne, betyder at alle kan tilmelde sig, så længe der er ledige pladser. En deltagelse på de åbne Teams kurser er derfor den perfekte løsning til det individuelle kompetenceløft i Teams.

For at imødekomme den koordinerede træningsindsats i jeres virksomhed kan vi tilbyde Teams kurser afholdt som virksomhedskurser - hvor vi tager udgangspunkt i indhold fra vores standard Teams kurser og tilretter det efter jeres behov og ønsker.

Til de virksomheder, der ønsker stor gruppedynamik i undervisningen, kan vi tilbyde Teams workshop kurser, som både er kursus og konsulentassistance på én og samme tid.

Teams firmakurser

Der er god grund til at vælge 4D A/S til at afholde jeres næste virksomhedskursus i Teams. Vi kan nemlig - med udgangspunkt i vores standard Teams kurser - sammensætte indholdet, så kurset bliver lige præcis dét Teams kursus, som I har brug. Vi kan også kombinere indhold fra flere forskellige kurser - for at imødekomme jeres behov.

Vi kan afholde jeres Teams firmakurser i vores lokaler i centrum af København, men vi kommer lige så gerne ud og afholder Teams kurserne i jeres lokaler. I forbindelse med afholdelsen af et firmakursus i Teams kan vi tilbyde en række relevante ydelser, der kan styrke læringen yderligere.

Læs mere om vores firmakurser.

Teams workshops

En workshop er både et kursus og løsning af jeres arbejdsopgaver - på en og samme tid. Forløb, indhold og varighed aftales mellem jer og en af vores erfarne Teams konsulenter.

Et Teams workshop kursus vil typisk tage udgangspunkt i jeres data, og vi vil arbejde med konkrete opgaver fra jeres dagligdag. Indholdet i et Teams workshop kursus afspejler derfor jeres virksomheds helt specifikke behov.

En Teams workshop er en stærk og effektiv måde at samle et team eller en afdeling omkring en fælles opgave - fx i forbindelse med indføring af ny teknologi eller nye arbejdsmetoder i jeres virksomhed.

Læs mere om vores Workshops.

Kontakt os

Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål omkring kursusindhold eller hvis du har brug for hjælp til at bestille et kursus eller en konsulent.

Ring til os +45 33 14 71 44

 Send os en mail  info@4d.dk 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K