Facebook

DAX kurser

Data Analysis Expressions (DAX) er indbyggede forespørgselssprog for Microsoft PowerPivot, Power BI og SQL Servcer Analysis Services (SSAS) Tabular modeller. DAX består af en række Excel funktioner, kombineret med DAX’s egne funktioner, som er designet til, at du kan arbejde med relationelle data og udføre dynamisk aggregering. DAX er på mange måder en videreudvikling af MDX, der bruges til SQL Server Analysis Services MultiDimensional modeller (også kaldet Kuber). DAX er designet til at være enkelt og er relativt nemt at lære, men kan samtidig alligevel give adgang til den styrke og fleksibilitet der ligger i PowerPivot, Power BI og SQL Server Analysis Services (SSAS) Tabular models.

Vi er specialister i at afholde DAX kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit DAXkursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit DAX kursus.

Find dit DAX kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard DAX kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i DAX, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige DAXkurser.

Vi kan også tilbyde DAX Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K