SharePoint kurser

SharePoint styrker samarbejdet med dynamiske og produktive teamwebsteder til alle projektteams og afdelinger. Du kan dele filer, data, nyheder, ressourcer og tilpasse dit websted for at strømline dit teams arbejde. Med SharePoint kan du samarbejde problemfrit og sikkert med teammedlemmer i og uden for din organisation på tværs af pc'er, Macs og mobilenheder. Skab sammenhæng, og orienter dine ansatte på tværs af intranettet. Forøg organisationens effektivitet ved at dele fælles ressourcer og programmer via portaler. Fortæl din historie med flotte kommunikationswebsteder. Og bevar overblikket med brugertilpassede nyheder på SharePoint-startsiden og i SharePoint-mobilapps. Find det, som du skal bruge, med effektive søgninger, indsigt og intelligente metoder, så du kan træffe velovervejede beslutninger og foretage de rette handlinger. Sæt fart i produktiviteten ved at omdanne processer – fra enkle opgaver som meddelelser og godkendelser til komplekse driftsmæssige arbejdsprocesser. Med SharePoint-lister og -biblioteker, Microsoft Flow og PowerApps kan du skabe indholdsrige digitale oplevelser med formularer, arbejdsprocesser og tilpassede apps til alle enheder. .

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle SharePoint kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit SharePoint kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit SharePoint kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne SharePoint kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i SharePoint, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige SharePoint kurser.

Vi kan også tilbyde SharePoint Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K